hey
muts!

Hoe leuk is het als je hobby uit de hand loopt?

Want in essentie is dat de reden dat Muts is begonnen. Nu zie ik het meer als een excuus om ‘s avonds een serie of film aan te zetten en onderuit gezakt een muts te haken. 

het verhaal

Ruim tien jaar geleden heb ik leren haken. Na een tijdje had ik een hele collectie aan mutsen, in alle kleuren, vormen en patronen, en maar één hoofd. Daarom kwam het idee de mutsen te delen met mensen die er net zo blij van worden. 

Vorig jaar, in 2021, wilde ik kijken of ik er nóg meer mensen blij mee kon maken. Als grafisch ontwerper kon ik het hele merk zelf van de grond brengen, van het logo, tot de website en de foto’s. Ik bestelde labels en ging aan het haken. Ik had nooit verwacht dat het zo’n succes zou worden! Met zoveel blije mensen en reacties.

Ik hoop dat dit seizoen net zo leuk wordt. Naast de mutsen-collectie van vorig jaar, is er dit jaar ook een collectie van gerecyclede wol, een collectie met mutsen voor je planten en is de webshop uitgebreid met een (ongedateerde) agenda en genaaide tote bags.

volg ons

  • Koude oortjes? Niet met een muts 🤭
.
Cold ears? Not with a hat
.
#muts #winter #hat #handmade #cold
  • Take a nice walk in the brisk air and autumn colours 🍁
  • It’s time for chilly (beach) walks again! 🧣 I’m happy. I like summer, but the cosy colder and darker days are very nice as well ☕️
  • Give your plants some love and a little cozy home 🌱

See available plant ‘mutsen’ in the highlight section

muts

Updaten...
  • Geen producten in de winkelwagen.