Bestellingen worden in maart verstuurd! Dit omdat ik een maandje in de Oostenrijkse bergen mag vertoeven :)

Hey muts!

Hoe leuk is het als je hobby uit de hand loopt?

Wat in essentie is dat de reden dat Muts is begonnen. Nu zie ik het meer als een excuus om ‘s avonds een serie of film aan te zetten en onderuit gezakt een muts te haken.

Het verhaal

Ruim tien jaar geleden heb ik leren haken. Na een tijdje had ik een hele collectie aan mutsen, in alle kleuren, vormen en patronen, en maar één hoofd. Daaruit kwam het idee de mutsen te delen met mensen die er net zo blij van worden.

 

Eind 2021 wilde ik kijken of ik, naast vrienden en famillie, nóg meer mensen blij kon maken. Als grafisch ontwerper kon ik het hele merk zelf van de grond brengen, van het logo, tot de website en de foto’s. Ik bestelde labels en ging aan het haken. Ik had nooit verwacht dat het zo’n succes zou worden! Met zoveel blije mensen en reacties.

 

Ik hoop dat deze winter net zo leuk wordt. Naast de ‘normale’ mutsen-collectie heb ik nu ook een lijn met mutsen van 50% gerecyclede garen, een collectie met ‘mutsen’ voor je planten en is de webshop uitgebreid met een (ongedateerde) agenda. En wie weet komen er binnenkort ook genaaide items! Want dat vind ik ook heel leuk om te doen.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.